kantoor palmberg zit stabureaukantoor palmberg zit stabureau

KANTOORINRICHTING

Het inrichten van een kantoorruimte zien wij als een feestje. Op deze pagina proberen we zo helder en beknopt mogelijk uit te leggen hoe een geslaagd project wordt opgebouwd, zodat jij binnenkort vrolijk jouw frisse kantoorruimte binnenloopt.

Wat zijn jouw wensen?

Stap 1: adviseren

Persoonlijk contact vinden we sowieso heel belangrijk, maar is in deze fase ook essentieel om de juiste afslagen te kunnen nemen. Eerst even gezellig kennismaken dus. We beginnen met het stellen van gerichte vragen om te begrijpen wat jij belangrijk vindt.

  • Heb je specifieke eisen op het gebied van ergonomie?
  • Welke sfeer wil je creëren?
  • De bedrijfsidentiteit terugzien in het interieur?
  • Hoe zit het met geluidoverlast?
  • Voorkeuren in stijl, kleuren of materialen?

Daarnaast informeren we naar praktische zaken zoals het beschikbare budget en de gewenste tijdslijn voor het project. Hieronder geven we in grote lijnen weer wat wij  verstaan onder een complete kantoorinrichting.

We komen met een doordacht plan

Stap 2: beleven

Op basis van deze informatie presenteren wij onze mogelijkheden. We bieden een breed scala aan moderne en functionele kantoormeubels, slimme indelingsopties en duurzame materialen. Onze expertise stelt ons in staat om een werkomgeving te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook de productiviteit en het welzijn van jouw medewerkers bevordert. Door goed te luisteren en passende oplossingen te bieden, streven wij ernaar om aan al jouw interieurbehoeften te voldoen.

 

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

WAAROM ZOU JE VOOR TOC KIEZEN?

WAAROM ZOU JE

LocatieCentraal gelegen in Nederland.

StatusOnze klanten zijn erg blij met ons.

OpdrachtgeverWij gaan voor persoonlijke relaties.

ScopeWij vinden duurzaamheid heel belangrijk.

Team TOCMeer dan 12 jaar ervaring.

EindgebruikerWe werken met Europesche topmerken.

FotografieHet in 3D tekenen doen we gratis.

Deel dit project

Centraal gelegen in Nederland
Wij zitten (afgewisseld met staan) in Bunschoten-Spakenburg: lekker centraal gelegen in Nederland en daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit het hele land en dichtbij de randstad.

Wij vinden duurzaamheid belangrijk
De producten die we inzetten komen niet van ver: onze leveranciers komen vooral uit Duitsland en Polen. Deze producenten zetten zich bewust in voor een beter milieu. Om maar een voorbeeld te noemen, Interstühl is sinds een paar jaar BIFMA gecertificeerd.

Onze klanten zijn blij met ons
TOC is dealer van topmerken als Wini, Interstühl, Mikomax, Girsberger en Palmberg. Als kantoorinrichter hebben we inmiddels meer dan 12 jaar ervaring en is onze portefeuille gegroeid tot 110 tevreden, terugkerende klanten.

Persoonlijke relatie
TOC houdt van heldere communicatie en transparant is dan ook één van onze kernwaarden. Ook vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk en hebben er daarom voor gekozen om te werken met één vast contactpersoon per project.

We vinden duurzaamheid belangrijk

Europese meubels voor een groenere toekomst

europese fabrikanten duurzaamheid

TOC kantoorinrichting heeft bewust de keuze gemaakt om zoveel mogelijk gebruik te maken van Europese merken. Deze merken zijn op het gebied van CO2-reductie een voorbeeld en zij streven naar maximaal gebruik van gerecyclede materialen. Veel van onze merken produceren al 100% klimaatneutraal en zijn gecertificeerd.

Bedrijven die besluiten voor kantoormeubelen van Europese merken te kiezen, dragen niet alleen bij aan een duurzamere toekomst, maar profiteren ook van hoogwaardig, kwalitatief, milieuvriendelijk kantoormeubilair dat de productiviteit en het welzijn van hun medewerkers bevordert. Dit is de motivatie achter onze samenwerking met Europese fabrikanten.

Op deze afbeelding zie je enkele duurzaamheidswaarden, gebaseerd op een bestaand Palmberg product.

 

europese fabrikanten duurzaamheid

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.