akoestiek_verbeteren bejot silentblock

AKOESTIEK VERBETEREN

Van akoestische cabines tot wandpanelen, wij bieden een breed scala aan oplossingen om de geluidsbeleving in jouw ruimte te optimaliseren.

Wij bieden je de oplossing

Hoe kan ik nu zorgen voor een betere akoestiek op mijn werkplek?

Geluidsproblemen zoals galm, echo’s of storende achtergrondgeluiden komen je vast bekend voor. Als je hier vanaf wilt is het als eerste belangrijk om te herkennen waarom een ruimte bijvoorbeeld “galmt”. Te weinig absorberende materialen zorgen ervoor dat geluiden gemakkelijk weerkaatsen, met als gevolg galmende klanken. Het toevoegen van deze geluidsabsorberende materialen op bijvoorbeeld een wand, vloer of plafond zal ervoor zorgen dat het weerkaatsen van geluiden sterk zal verminderen.

TOC biedt diverse geluidsabsorberende oplossingen, zoals scheidingswanden, akoestische panelen, schilderijen, verrijdbare scheidingswanden tot akoestische cabines. Of het nu gaat om een kantoor of werkplek, deze producten zijn effectief om een comfortabele werkomgeving te creëren.

Een aangename werkplek omvat niet alleen een sfeervol interieur maar ook een juiste akoestiek. Overweeg het installeren van geluidsabsorberende panelen om storende geluiden te verminderen en je concentratie te bevorderen, zowel thuis als op kantoor. Een rustige plek om je terug te trekken is soms essentieel en daarvoor zijn de verschillende akoestische cabines, wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw geluidsbeheersingsbehoeften.

kantoor inrichting akoestiekvebertering bejot
kantoor inrichting akoestiekvebertering palmberg
kantoor inrichting akoestiekvebertering bejot quadra
kantoor inrichting akoestiekvebertering palmberg
kantoor inrichting akoestiekvebertering palmberg
kantoor inrichting akoestiekvebertering palmberg
kantoor inrichting akoestiekvebertering palmberg disc
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Geluiddempende panelen

De oplossing voor een onrustige ruimte

kantoor inrichting akoestiekvebertering palmberg

Akoestische panelen zijn zeer effectief bij het verbeteren van de geluidskwaliteit. In kantoren, scholen, zalen en/of thuisomgevingen kunnen ze de oplossing zijn voor een onrustige ruimte. Het dempen van het geluidsniveau op een werkplek kan daarnaast ook voor een luxueuze uitstraling zorgen.

Verschillende materialen, kleuren en vormen, voor elk interieur een passende oplossing. Variaties van een akoestisch plafond, akoestisch schilderij of wandpanelen zijn er genoeg. Dus wordt naast het belang van een aangenaam geluidsniveau het idee van een mooi interieur niet vergeten. Of je nu op zoek bent naar functionaliteit, esthetiek, of beide, onze akoestische oplossingen bieden een harmonieuze combinatie voor een optimale ruimtebeleving.

kantoor inrichting akoestiekvebertering palmberg
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

bejot selva free akoestische producten
Werkomgeving op maat

Weer ongestoord aan het werk gaan

Een harmonieuze en afgeschermde plek in je kantooromgeving met onze oplossingen zoals de belcel, vergadercabine, videobelcabine en werkcabine. Ons assortiment voorziet in diverse behoeften, van ongestoord telefoneren tot geconcentreerd vergaderen en virtuele meetings.

De belcel biedt ideale privacy voor telefoongesprekken, terwijl de vergadercabine stille face-to-face overleggen mogelijk maakt. Het belhokje is perfect voor snelle, afgeschermde telefoongesprekken. Onze werkcabine met zit sta bureau is ideaal voor diverse werkbehoeften, en de videobelcabine is er voor virtuele conferenties.

Bezoek onze showroom om deze oplossingen zelf te ervaren. Optimaliseer jouw werkomgeving met functionaliteit en stijl.

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.