kantoorinrichting over-ons

OVER ONS

Wij helpen je graag verder doormiddel van persoonlijk contact waarin we helder en inspirerend advies geven. Kom vandaag nog met ons in contact en ontmoet het toegewijde team van TOC kantoorinrichting.

Hier zijn we dagelijks mee bezig

Wij zetten de klant centraal en investeren echt in duurzame relaties

Bij TOC kantoorinrichting zijn we gepassioneerd over het creëren van inspirerende en functionele ruimtes die het welzijn bevorderen. Ons team van deskundige ontwerpers en vakmensen staat klaar om jouw visie tot leven te brengen met hoogwaardige interieuroplossingen. Of het nu gaat om de inrichting van kantoren, scholen, zalen, horecagelegenheden of projectruimtes, we streven altijd naar perfectie en streven naar tevredenheid bij elke klant.

We geloven in de kracht van goed ontworpen ruimtes om een positieve impact te hebben op het creativiteit en productiviteit. Met oog voor detail en een passie voor design streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en een blijvende indruk achter te laten. Bij TOC kantoorinrichting gaat het niet alleen om het creëren van mooie interieurs, maar ook om het bouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en uitmuntendheid.

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

kantoorinrichting palmberg bureau

Onze klanten zijn heel blij met ons

Klanten beoordelen ons met een 10

“De afgelopen maanden heeft TOC interieur op het hoofdkantoor een frisse eigentijdse invulling gegeven. De adviezen zijn zeer waardevol; meedenkend in klantvoordeel. Ze hebben ons verder gebracht. Denk daarbij aan in hoogte verstelbare bureaus, ruime werkplekken aangepast aan de 1,5m economie, geluidsabsorberende panelen en slimme monitorbevestigingen.”

Heinen & Hopman

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.