school bci klaslokaal schoolinrichtingschool bci klaslokaal schoolmeubilair

SCHOOLINRICHTING

Ontwerp samen met ons de ideale schoolinrichting: innovatief meubilair, kleurrijke klaslokalen en inspirerende leeromgevingen voor optimaal leerplezier.

Er mag gelachen worden

Gelukkig Klaslokaal: Een Glimlach als Start van Elke Schooldag

Een doordachte schoolinrichting is essentieel voor een inspirerende leeromgeving. Bij TOC begrijpen we de behoefte aan functioneel en aantrekkelijk schoolmeubilair. Van kasten die een georganiseerde opslagruimte bieden, en van comfortabele schoolbanken tot veelzijdige tafels die verschillende leeropstellingen mogelijk maken. We leveren een breed scala aan hoogwaardige oplossingen voor de schoolinrichting.

Voor de kantine en studieruimtes leveren we in comfortabele collegestoelen, lockerkasten voor persoonlijke opslag en trendy softseating en loungebanken voor informele bijeenkomsten en ontspanning. En er kan gedacht worden aan een pantry of inloopkeuken die voor de kop koffie of lunch gebruikt kan worden. Een lerarenkamer met loungebanken biedt een gezellige informele sfeer. Akoestische cabines bieden geïsoleerde ruimtes voor individuele studie of kleine groepsactiviteiten, waardoor de concentratie wordt bevorderd.

Met ons uitgebreide assortiment kantoor- en schoolmeubilair kunnen we iedere school zowel functioneel als smaakvol inrichten, waarbij de behoeften van zowel leerlingen als docenten centraal staan.

Of het nu gaat om het vormgeven van een moderne leeromgeving, een gezellige kantine of stijlvolle kantoorruimtes voor docenten, TOC levert hoogwaardige producten voor schoolinrichting die bijdragen aan een positieve en stimulerende onderwijsomgeving.

school bci poef
school bci kruk schoolinrichting
school bci kast schoolinrichting
school bci klaslokaal schoolinrichting
school bci kruk schoolinrichting
school bci aula schoolinrichting
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Wij geven je de checklist

Wat heb je precies nodig?

school checklist meubilair

Schoolinrichting meer is dan alleen een schoolbord, stoel en tafel. Onze experts hebben een lijst samengesteld waaraan gedacht moet worden bij het inrichten van een school.

Een goed ingerichte schoolomgeving is belangrijk voor het welzijn en de prestaties van leerlingen. Met onze schoolinrichting checklist zorgen we ervoor dat alle belangrijke aspecten worden meegenomen: van ergonomische stoelen en functionele tafels tot stimulerende kleuren en creatieve indelingen.

We richten ons op het creëren van een inspirerende en motiverende leeromgeving die de ontwikkeling van elke leerling bevordert. Door te voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, comfort en looks, bieden we scholen een totaaloplossing die hen in staat stelt om optimaal te presteren en te groeien.

school checklist meubilair
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Hoge eisen

Schoolmeubilair voor moderne leeromgevingen

Kwalitatief hoogwaardig schoolmeubilair met een lange levensduur is essentieel in het onderwijs. Ons meubilair voldoet aan deze eisen, bestand tegen dagelijks gebruik door scholieren. Het moet schokbestendig zijn en kan na een val onbeschadigd worden herplaatst. Het oppervlak is krasbestendig en kan tegen pennen, stiften en ander misbruik. Niet elk meubel is geschikt voor deze eisen, maar ons assortiment is specifiek ontworpen voor het onderwijs.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om schoolmeubilair aan te passen aan individuele wensen. Beperkte ruimte is soms een uitdaging, en we kunnen bestaande producten aanpassen zodat ze passen binnen de stijl van jouw kinderdagverblijf of onderwijsinstelling. Met ruime ervaring in het onderwijs begrijpen we de unieke behoeften van scholen en streven we ernaar om functioneel, duurzaam en aanpasbaar meubilair te leveren dat bijdraagt aan een effectieve leeromgeving.

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment schoolmeubilair en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.