zaalstoel girsberger zaal zaalinrichting

Projectinrichting

Projectinrichting van A tot Z

Wij doen ook complete inrichtingen

Onze projectinrichting omvat een complete aanpak, van concept tot uitvoering. We bieden maatwerkoplossingen voor elk aspect van jouw project, waaronder interieurontwerp, meubelselectie, verlichting, akoestiek, en meer. Met ons ervaren team van professionals zorgen we ervoor dat jouw ruimte niet alleen functioneel en efficiënt is, maar ook sfeervol en inspirerend. Of het nu gaat om een kantoor, school, winkel of ander commercieel project, wij staan voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen.

kantoorinrichting palmberg bureau

Onze klanten zijn heel blij met ons

Klanten beoordelen ons met een 10

“De afgelopen maanden heeft TOC interieur op het hoofdkantoor een frisse eigentijdse invulling gegeven. De adviezen zijn zeer waardevol; meedenkend in klantvoordeel. Ze hebben ons verder gebracht. Denk daarbij aan in hoogte verstelbare bureaus, ruime werkplekken aangepast aan de 1,5m economie, geluidsabsorberende panelen en slimme monitorbevestigingen.”

Heinen & Hopman

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.