barkruk 706 horeca inrichting

HORECA INRICHTING

Een gastvrije ambiance creëren waar smaakvol design en comfort hand in hand gaan. Ontdek onze Horeca Inrichting – Waar elke stoel een verhaal vertelt en elk detail een warm welkom biedt.

Horeca- en zakelijke omgevingen

Jouw Stijl, Onze Expertise: Advies bij Horeca- en Zakelijk Meubilair

Welkom bij TOC, leverancier van meubilair voor horeca- en zakelijke omgevingen. Ons uitgebreide assortiment sluit naadloos aan op de moderne en stijlvolle inrichting van jouw ruimte. Of je nu op zoek bent naar eigentijdse barkrukken, stijlvolle bar tafels, comfortabele loungebanken, praktische kantine tafels, gezellige eetbanken, of functionele horeca tafels en stoelen, wij bieden alles voor de perfecte inrichting.

Onze collectie omvat ook klaptafels, lange tafels en half ronde eetbanken. Ontdek tevens onze akoestische oplossingen, zoals wandpanelen, verrijdbare panelen, akoestische schilderijen en plantenwanden. Deze dragen bij aan een aangename geluidsbeleving en dienen als prachtige decoratieve elementen.

Het terrasmeubilair is speciaal ontworpen om diverse weersomstandigheden te weerstaan, waardoor jouw buitenruimte net zo sfeervol en gastvrij is als het interieur. Ontdek de veelzijdigheid van ons assortiment en laat je inspireren door de mogelijkheden die TOC te bieden heeft. Wij streven ernaar om jouw ruimte te transformeren tot een plek waar comfort, stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

lunchroom loungestoel bejot
bedrijfskantine kantinekruk bejot
kantoorinrichting bejot kruk
lunchroom lounge bejot
bedrijfskantine kantinestoel bejot
lunchroom bejot
lunchroom eettafel bejot
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Je welverdiende werkonderbreking

Een Productieve Adempauze: meubels voor Effectieve Time-Outs

bedrijfskantine kantinestoel bejot

Ontdek ons kantinemeubilair voor een productieve time-out in jouw bedrijfskantine. Onze collectie biedt gezellige, comfortabele en functionele meubels voor een ontspannen pauze. Van moderne eettafels en stoelen tot gezellige loungestoelen en banken, we hebben alles wat jouw medewerkers nodig hebben voor een aangename en inspirerende omgeving.

Onze meubels zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Een uitnodigende ruimte is zo gecreëerd, waar jouw team zich kan ontspannen, opladen en socializen, waardoor ze weer vol energie aan het werk kunnen gaan.

Ervaar onze kantinemeubels en transformeer jouw bedrijfskantine vandaag!

bedrijfskantine kantinestoel bejot
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Tips om van te watertanden

Creëer een Uitnodigende sfeer: 9 Tips voor een Horeca-Interieur

Stel je voor dat je dineert te midden van prachtig vormgegeven tafels en stoelen, omringd door zachte verlichting die de ruimte verlicht en een gezellige en warme ambiance teweegbrengt. Dat is ons streven voor elke horeca-inrichting niet alleen om functioneel te zijn, maar ook een omgeving waarin mensen zich comfortabel en op hun gemak voelen.

Voor een goede horeca-inrichting moeten vele verschillende disciplines samen komen. Deze punten zijn belangrijk om rekening mee te houden.

 1. Sfeer en ambiance
 2. Comfortabele zitplaatsen
 3. Akoestiek
 4. Flexibiliteit
 5. Indeling en routing
 6. Hygiëne en onderhoud
 7. Technologische voorzieningen
 8. Bar- en keukenopstelling
 9. Veiligheid

Een unieke beleving voor jouw gasten zodat ze er graag terugkomen.

 1. Sfeer en Ambiance: Onze interieurstylist geeft aandacht aan kleur, verlichting en decoratie om jouw ideeën tot leven te wekken. Zo ontstaat de sfeer die aansluit bij het concept van jouw horecagelegenheid.
 2. Comfortabele zitplaatsen: Kies comfortabel en functioneel zitmeubilair afgestemd op de behoeften van gasten en de horecagelegenheid. Ontdek ons gevarieerde assortiment binnen- en buitenmeubilair.
 3. Akoestiek: Zorg voor een fijne geluidsbeleving, vooral bij drukte, door aandacht te besteden aan de akoestiek. Akoestische panelen verminderen galm effectief.
 4. Flexibiliteit: Kies flexibel meubilair voor moeiteloze aanpassing aan diverse groepsgroottes. Gemakkelijk verplaatsbaar, koppelbaar of opklapbaar.
 5. Indeling en routing: Zorg voor een logische indeling van de ruimte, waarbij de routing efficiënt is voor zowel personeel als gasten.
 6. Hygiëne en onderhoud: Kies eenvoudig te reinigen materialen voor vloeren, tafelbladen en stoelmateriaal.
 7. Technologische voorzieningen: Integreer moderne technologieën zoals draadloze opladers in de tafel, betaalsystemen en eventueel entertainmentfaciliteiten.
 8. Bar- en keukenopstelling: Optimaliseer de opstelling van de bar en keuken voor een efficiënte workflow.
 9. Veiligheid: Zorg voor een veilige omgeving met duidelijke nooduitgangsborden, goed zichtbare verlichting en extra veiligheidsmaatregelen zoals brandblussers en een AED-reanimatieapparaat.

Of je nu een chique restaurant, een gezellig café of een bruisende bar runt, onze inrichters willen je verwonderen. Laat onze horeca-inrichting een verlengstuk zijn van jouw visie, een plek waar gasten niet alleen komen voor eten of drinken, maar voor de totale beleving.

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment horecameubilair en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.