MULTIFUNCTIONELE RUIMTE INGERICHT

MULTIFUNCTIONELE RUIMTEMULTIFUNCTIONELE RUIMTE

LocatieEemnes

Status11/2/2022

Metrage50 m2

OpdrachtgeverDWE-ICT

ScopeLeveren meubilair multifunctionele ruimte

Team TOCSales: André Snel | Montage: André Snel, Arjan van den Berg, Suzanne Koelewijn

EindgebruikerDWE-ICT, met onze uitgebreide kennis kunnen jullie de complexiteit van ICT aan ons overlaten.

FotografieAndré Snel

Deel dit project

TOC kantoorinrichting zorgt voor een inspirerende en veelzijdige omgeving. In de multifunctionele ruimte is er bewust gekozen voor verschillende hoogteniveaus, waardoor een speels karakter ontstaat. De statafels, eettafel, krukken en stoelen van het Europese merk Bejot uit de Orte-serie dragen bij aan een moderne en comfortabele sfeer. Voor een ontspannen en huiselijke eetervaring zijn akoestische plantenbakken op wieltjes gebruikt als scheidingswand, met planten die gedijen bij het binnenkomende licht.

Om de galm in de ruimte te verminderen, zijn akoestische schilderijen in de huisstijl van DWE-ICT toegepast, waardoor niet alleen de akoestiek verbetert, maar ook de visuele uitstraling wordt versterkt. Voor privé-overleg is er een rustige hoek gecreëerd met twee akoestische stoelen, zodat medewerkers zich kunnen terugtrekken voor een gesprek in alle privacy en comfort. Met oog voor detail en functionaliteit heeft TOC een omgeving gecreëerd die uitnodigt tot samenwerking, creativiteit en welzijn.

horeca inrichting kantine bejot
horeca inrichting kantine bejot akoestische plantenbak
horeca inrichting kantine bejot
horeca inrichting kantine bejot
horeca inrichting kantine bejot
horeca inrichting kantine bejothoreca inrichting kantine bejot

Expertsin beleving

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.