WERKPLEKKEN EN RESTYLE MEUBILAIR

WERKPLEKKENWERKPLEKKEN

LocatieBunschoten-Spakenburg

Status24/10/2022

Metrage300 m2

OpdrachtgeverKraamcentrum

ScopeNieuwe meubels leveren en het oude meubilair restyle naar het nieuwe kleuren pallet

Team TOCSales: André Snel | Montage: Arjan van den Berg, André Snel, Maurice Dop

EindgebruikerKraamcentrum bestaat sinds 1986 en levert professionele kraamzorg maar toch met de huiselijk liefde en warmte.

FotografieMaurice Dop

Deel dit project

Het Kraamcentrum is al vele jaren een gewaardeerde klant bij TOC. Onlangs kwamen ze terug voor uitbreiding en restylen van hun kantooromgeving.

Voor nieuwe werkplekken met akoestische schermen. Een andere deel van het meubilair kon worden hergebruikt, het betrof de bureaus, ladeblokken en de vergadertafels, waarbij de topbladen werden vervangen. Deze benadering past perfect binnen onze duurzaamheidsdoelstellingen, omdat het hergebruik van bestaand meubilair de impact op het milieu vermindert en bijdraagt aan een circulaire economie. Bij TOC streven we ernaar om onze klanten niet alleen te voorzien van hoogwaardige kantooroplossingen, maar ook om dit op een milieuvriendelijke manier te doen.

Door slimme hergebruiksmethoden toe te passen, zoals het vervangen van alleen de topbladen op bureaus, ladeblokken en vergadertafels, kunnen we samen met onze klanten een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd functionele en stijlvolle werkruimtes creëren.

Als specialist in kantoorinrichting begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten en streven we ernaar om duurzame, functionele en aantrekkelijke ruimtes te creëren die voldoen aan hun specifieke vereisten. Met ons team van experts begeleiden we het Kraamcentrum bij elke stap van het proces, om ervoor te zorgen dat hun kantooromgeving zowel praktisch als inspirerend is. We zijn trots om deel uit te maken van hun vernieuwingsreis en kijken uit naar verdere samenwerking in de toekomst.

kantoorinrichting palmberg akoestisch paneel
kantoorinrichting palmberg vergadertafel
kantoorinrichting palmberg akoestisch paneel
kantoorinrichting palmberg vergadertafel
kantoorinrichting palmberg akoestisch paneel
kantoorinrichting palmberg akoestisch paneel
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

kantoorinrichting palmberg vergadertafelkantoorinrichting palmberg vergadertafel

Expertsin beleving

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.