VOLLEDIGE INRICHTING VERZORGD

VOLLEDIGE INRICHTINGVOLLEDIGE INRICHTING

LocatieNaarden

Status26/08/2022

Metrage1300 m2

OpdrachtgeverFisher

ScopeVolledige kantoorinrichting inclusief directiekantoor, brainstormruimte en kantine

Team TOCSales: Jeroen Koelewijn | Montage: Arjan van den Berg, Jeroen Koelewijn, André Snel, Maurice Dop

EindgebruikerFisher Als het gaat om bevestigingssystemen van kunststof, metaal of chemische bevestigingsmiddelen, vertrouwen vaklui en professionals over de hele wereld op onze innovatieve producten, systemen en diensten.

FotografieMaurice Dop

Deel dit project

TOC kantoorinrichting heeft het kantoor van Fisher getransformeerd tot een inspirerende werkplek met aandacht voor detail en functionaliteit.

Voor het directiekantoor hebben we een stijlvolle bureau geselecteerd en een ronde vergadertafel met vergaderstoelen, die professionaliteit uitstralen. De brainstormruimte is voorzien van treinbanken en de innovatieve Simplex 3D-stoelen, waardoor creativiteit en samenwerking worden gestimuleerd.

Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken zijn duo-benche gebruikt met akoestische schermen, elektrificatie en ladeblokken. Voor de flexwerkplekken hebben we ergonomische bureaustoelen en grote tafels met elektrificatie geïnstalleerd, zodat medewerkers efficiënt en comfortabel kunnen werken.

Daarnaast hebben we voor opslag en afscheiding tussen bureaus en wandelpad kasten geplaatst met planten. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers meer privacy hebben en geconcentreerd kunnen werken.

In de kantine hebben we tafels en stoelen geplaatst, zowel in hoog als laag model, om een ontspannen en gastvrije sfeer te creëren. Onze oplossingen zijn gericht op het creëren van een fijne werkomgeving waarin mensen zich thuis voelen.

kantoorinrichting fischer
kantoorinrichting palmberg vergadertafel
kantoorinrichting palmberg bureau kasten
kantoorinrichting palmberg bureau kasten
kantoorinrichting palmberg bureau kasten
kantoorinrichting palmberg bureau kasten
kantoorinrichting fischer
kantoorinrichting palmberg bureau kasten
kantoorinrichting bejot kruk
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

kantoorinrichting bejot kruk

Expertsin beleving

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.