MEUBILAIR VOOR ALLE RUIMTES GELEVERD

MEUBILAIRMEUBILAIR

LocatieBunschoten-Spakenburg

Status01/06/2020

Metrage1200 m2

OpdrachtgeverDe Genadebron

ScopeLeveren meubilair lunchroom en vergaderruimtes

Team TOCSales: Jeroen Koelewijn | Montage: Jeroen Koelewijn, André Snel

EindgebruikerGRACE Lunchroom is onderdeel van ontmoetingscentrum De Bron. Wij willen een warme ontmoetingsplek zijn waar iedereen welkom is..

FotografieMaurice Dop

Deel dit project

Voor de inrichting van horecagelegenheid Grace wordt een diversiteit aan zitopties gecreëerd. Gasten kunnen genieten van de informele sfeer aan hoge tafels met bijpassende krukken, ideaal voor een snelle hap of een gezellig drankje. Voor meer comfort en ontspanning zijn er zachte zitmeubelen beschikbaar, zoals banken en fauteuils, om heerlijk te loungen. Bij grotere groepen zijn er lage ronde tafels voor intieme bijeenkomsten en rechthoekige tafels voor formelere diners. De toevoeging van een treinzit zorgt voor een unieke en dynamische indeling, perfect voor interactieve sessies en groepsbijeenkomsten. Warme kleuren worden gebruikt om een uitnodigende en gezellige sfeer te creëren die uitnodigt tot lang tafelen en gezelligheid. De combinatie van verschillende soorten zitmeubilair zorgt voor diversiteit en comfort, waardoor gasten zich direct thuis voelen bij Grace.

lunchroom loungestoel bejot
horeca inrichting lunchroom bejot
horeca inrichting lunchroom bejot
lunchroom lounge bejot
horeca inrichting lunchroom bejot
horeca inrichting lunchroom bejot
horeca inrichting lunchroom bejot
horeca inrichting lunchroom bejot
horeca inrichting lunchroom bejot
horeca inrichting lunchroom bejothoreca inrichting lunchroom bejot

Expertsin beleving

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.