MEUBILAIR VERVANGEN BIJ BASISSCHOOL HET STERRENLICHT

MEUBILAIR VERVANGENMEUBILAIR VERVANGEN

LocatieBunschoten

Status18/06/2020

Metrage1600 m2

OpdrachtgeverCBS Het Sterrenlicht

ScopeVolledige schoolinrichting

Team TOCSales: André Snel | Montage: Arjan van den Berg, Jeroen Koelewijn, André Snel, Finn ter Burg

EindgebruikerBasisschool Het Sterrenlicht. Jij mag er zijn, sta op en schitter!

FotografieMaurice Dop

Deel dit project

Het inrichten van Basisschool Het Sterrenlicht was een bijzonder moment. Het is niet zomaar een school, maar een plek waar de toekomst gevormd wordt en de leerlingen mogen schitteren. Bij het kiezen van het meubilair voor deze nieuwbouw school werd niet alleen gedacht aan functionaliteit, maar ook aan de warme en inspirerende sfeer die de school moet uitstralen.

De bibliotheekruimte moest een uitnodigende omgeving zijn waar kinderen leren samenwerken en brainstormen, door de treinzitbanken met tafels is dit gerealiseerd. In de kantoorruimte werd er gezorgd voor comfortabele bureaustoelen en bureaus, zodat de leraren zich kunnen concentreren op het begeleiden van hun leerlingen. Ontspanning kan in de huiselijke style ingerichte leerlarenkamer.

Het leerlingenmeubilair, zoals schooltafels met lades, kleuterstoelen en krukjes, is zorgvuldig gekozen om comfort te bieden en de creativiteit van de leerlingen te stimuleren. Met de Want op Basisschool Het Sterrenlicht wordt niet alleen geleerd, maar mag je er zijn en schitteren.

schoolinrichting p5 kast palmberg
schoolinrichting stoeltjes bejot
schoolinrichting stoeltjes bejot
schoolinrichting stoeltjes bejot
schoolinrichting stoeltjes bejot
schoolinrichting stoeltjes bejot
schoolinrichting stoeltjes bejot
schoolinrichting kart palmbergschoolinrichting kart palmberg

Expertsin beleving

schoolinrichting kart palmberg

Onze klanten zijn heel blij met ons

Klanten beoordelen ons met een 10

We zijn erg blij met de inrichting van onze nieuwe school Het Sterrenlicht. Het resultaat is prachtig geworden, ingericht door TOC! Projectleider André Snel geeft daarbij goed advies en denkt mee! Echt een aanrader, zie foto’s.

Danielle Hop

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.