interieur ontwerp bejot cordeo

INTERIEURONTWERP

De finishing touch van een kantooromgeving is de inrichting. Laat ons team van experts jouw ruimte transformeren tot een oase van stijl, comfort en warmte.

Samen voor het beste resultaat

Concepting is essentieel voor het totale plaatje en jouw werkplek

Wij bieden oplossingen voor kantoorinrichting, waarbij we niet alleen bureaus en zitmeubelen leveren, maar ook aandacht besteden aan akoestiek, sfeer, verlichting en ergonomie. In het streven naar een ideale werkomgeving zijn er diverse aandachtspunten om te overwegen.

Ons deskundig team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van een ontwerp dat perfect past bij jouw specifieke behoeften. Het startpunt voor een aangename interieurstyling is een diepgaande analyse van de functie van de ruimte, met de doelgroep in gedachten, of het nu gaat om werknemers, bewoners of gebruikers. Een helder begrip van hun voorkeuren en doelen is de basis voor een op maat gemaakt ontwerp.

Meubilair, verlichting, kleur, materiaal, akoestiek, beplanting, ergonomie en accessoires worden allemaal zorgvuldig overwogen. Naast functionaliteit verliezen we ook het belang van het juiste design niet uit het oog. Je kunt vertrouwen op onze expertise voor een complete kantoorinrichting die zowel functioneel als esthetisch voldoet aan jouw wensen.

kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Vorm volgt functie

Een ruimte die comfortabel en praktisch is voor dagelijks gebruik

kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg

Interieurontwerp is de kunst van het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook creativiteit oproepen en productiviteit bevorderen. Het gaat verder dan alleen het kiezen van meubels en kleuren; het is een uitdrukking van identiteit en persoonlijkheid. Elk element, van de indeling tot de decoraties, draagt bij aan de algehele ambiance en beïnvloedt hoe mensen zich voelen wanneer ze de ruimte betreden. Bij TOC geloven we in de kracht van goed ontworpen interieurs om een gevoel van thuis te creëren, waar mensen zich gelukkig, comfortabel en geïnspireerd voelen.

We staan gereed om je te helpen bij het vormgeven van het kantoor of werkplek. Van eigentijds tot klassiek of minimalistisch, streven we naar een samenhangende en plezierige sfeer. Interieurontwerp vergt een balans tussen design en functionaliteit, wij zijn er om je te helpen om het gewenste resultaat te bereiken.

kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Plan van aanpak

Liever geen foutjes in je interieur? Wij helpen je graag met Deze 7 tips!

Interieurontwerp en -design is meer dan alleen een kleurtje en wat accessoires. Enkele veelvoorkomende valkuilen zijn:

1. Klant: Bij het interieurontwerp is de communicatie met de klant het belangrijkst. Het niet begrijpen van de wensen en behoeften van de klant kan leiden tot een ontwerp dat niet aansluit bij hun verwachtingen.

2. Verlichting: Sfeer en functionaliteit wordt bepaald door goede verlichting en door gebruik te maken van het natuurlijk licht.

3. Decoratie: Te veel decoratieve elementen kan leiden tot een rommelige uitstraling, het less is more principe.

4. Indeling: Een ondoordachte indeling kan het gebruik van de ruimte belemmeren en zorgen dat personen onnodig veel meters moeten afleggen. Een opstellen van een vloerenplan zal deze problemen voorkomen.

5. Trendgevoelig: Als er teveel nadruk op trends wordt gelegd kan dit resulteren in een interieur dat er snel verouderd uitziet.

6. Balans: Het ontbreken van balans in kleuren, texturen en patronen kan de harmonie in de ruimte verstoren.

7. Persoonlijkheid: Een gebrek aan persoonlijke touch kan resulteren in een onpersoonlijke en kille uitstraling.

Het vermijden van deze valkuilen is essentieel voor een succesvol en aantrekkelijk interieurontwerp. Bij TOC willen we dat elke klant zijn eigen unieke en sfeervolle interieur tot leven ziet komen.

Projectinrichting van A tot Z

Wij doen ook complete inrichtingen

Onze projectinrichting omvat een complete aanpak, van concept tot uitvoering. We bieden maatwerkoplossingen voor elk aspect van jouw project, waaronder interieurontwerp, meubelselectie, verlichting, akoestiek, en meer. Met ons ervaren team van professionals zorgen we ervoor dat jouw ruimte niet alleen functioneel en efficiënt is, maar ook sfeervol en inspirerend. Of het nu gaat om een kantoor, school, winkel of ander commercieel project, wij staan voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.