akoestische cabines bejot treehouse

AKOESTISCHE CABINE

Onze collectie akoestische cabines dempt niet alleen geluid, maar is ook opgebouwd uit duurzame materialen en hebben een eigentijdse design.

Cabines om stil van te worden

Geniet van de oorverdovende rust op kantoor in deze geluidsarme cabines

Privacy. Compact. Stilte. Comfortabel. Mobiel. Flexibel. Kostenefficiënt. Dat zijn slechts enkele kenmerken van onze geluidsisolerende cabines.

Op kantoor is geluidsoverlast een grote ergernis. Onze akoestische cabines bieden medewerkers een rustige en afgezonderde plek om te werken. Met verschillende modellen telefooncellen, vergadercabines en werkplekcabines, bieden we een complete oplossing voor geluidsbeheer.

Bezoek onze showroom in Bunschoten-Spakenburg, Utrecht, en ervaar onze akoestische cabines zelf. We leveren door heel Nederland en België, en leasingopties zijn beschikbaar. Maak vandaag nog een afspraak en verbeter de werkomgeving voor jouw team!

 

Mikomax Hushoffice HushFree Hushfree.M nieuw_vergaderunit concentratie akoestische hybride werkplek
bejot treehouse th4 inspiration
kantoor inrichting interieur beplanting mikomax
kantoor inrichting vergadercabine hushmeet large
kantoor inrichting vergadercabine hushmeet
kantoor inrichting ergonomisch werken bejot
akoestische cabines bejot treehouse
akoestische cabines bejot treehouse
akoestische cabines bejot treehouse
akoestische cabine mikomax meet
Verschillende doeleinden

Voor elke situatie een passende oplossing

Akoestische cabines transformeren moderne werkruimtes door afgezonderde, geluidsarme zones te bieden. Deze compacte cabines creëren een gebalanceerde omgeving voor geconcentreerd werk en effectieve communicatie. Ontdek de verschillende akoestische cabines en hun impact op hedendaagse kantooromgevingen.

Haal het merk naar binnen

Het krachtige verhaal van interior branding

Mikomax HUSH MEET interior branding

We zien bij veel van onze klanten dat er steeds meer behoefte is aan het personaliseren van werkplekken of volledige kantoorruimtes. Vooral het stukje branding binnenshuis is een interessant. Er wordt geregeld gevraagd wat hierin mogelijk is.

Wat deze klanten heel goed door hebben, is dat branding namelijk niet stopt wanneer je logo netjes op het pand of linksboven op je website staat. Merkbeleving en het werken aan duurzame relaties wordt steeds belangrijker voor bedrijven.

Of je nu wilt of niet, maar wanneer een klant een bezoekje brengt aan je kantoor, winkel of showroom, wekken deze ruimtes een bepaald gevoel op bij de klant. Een eerste indruk. Dit nemen ze vaak ook mee in hun besluitvorming.

Het gaat steeds meer om de beleving, hierin is interior branding zeker iets om rekening mee te houden.

Sta je op het punt om bijvoorbeeld een kantoorruimte opnieuw in te laten richten? Volgens ons een uitgelezen moment om je merk een centrale rol mee te geven in het nieuwe interieur.

Het personaliseren van akoestische cabines is een mooi voorbeeld van hoe interior branding eruit kan zien.

Mikomax HUSH MEET interior branding
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Een oplossing op maat

Welke akoestische cabine past bij jou?

De belcabine

Privé gesprekken
Groepsvideo conferenties

De werkcabine

Privé gesprekken
Groepsvideo conferenties
Creatief werk

De vergadercabine

Privé gesprekken
Groepsvideo conferenties
Creatief werk
HR gesprekken

akoestische cabine mikomax hybrid

Expertsin beleving

Cabine beplanting

Meer groen voor een gezonde werkplek

Ontdek de voordelen van onze interieurbeplanting bij TOC kantoorinrichting. Onze groene wanden op akoestische cabines combineren akoestiek met functionaliteit. Planten zijn niet alleen decoratief, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit en akoestiek, waardoor een rustige en productieve werkomgeving ontstaat. Uit onderzoek blijkt dat planten de productiviteit met wel 15% kunnen verhogen.

Bij TOC bieden we een uitgebreid assortiment aan planten voor kantoren, scholen en andere bedrijven in de regio Amersfoort en Bunschoten-Spakenburg. Creëer een groenere en gezondere werkomgeving met  hoogwaardige interieurbeplanting en geniet van de vele voordelen die het biedt.

Akoestische cabines

NEXT LEVEL VERGADEREN

TOC vergadercabines mikomax

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.