kantoorinrichting palmberg bureau projectmontage

TURN-KEY

Het omvat het volledige proces van concept tot realisatie, inclusief ontwerp, levering en installatie, voor een volledig ingerichte ruimte.

Complete kantoorinrichting

Turn-key opgeleverd, met aandacht voor oog voor precisie

Projectinrichting door TOC betekent een smaakvolle inrichting realiseren waarin alles perfect samenkomt. Tot in de kleinste details uitgewerkt in 3D, zodat de opdrachtgever tijdens het ontwerpproces al een levensechte indruk krijgt van de ruimte. Van meubels tot raambekleding, van wandafwerking tot verlichting, inclusief tafels, stoelen, verlichtingsarmaturen, sculpturen, stoffering en accessoires. Elk element wordt zorgvuldig afgestemd in de ontwerpfase, waardoor het uiteindelijke resultaat tot in de kleinste details perfectie uitstraalt. Of het nu voor kantoor, school, horeca of een zaalinrichting is.

 

kantoor inrichting interieur ontwerp palmberg
akoestische panelen kantoorinrichting Kokall akoestische wanden palmberg bureau
akoestische panelen kantoorinrichting Kokall akoestische wanden palmberg bureau
kantoorinrichting Kokall akoestische wanden palmberg bureau
kantoorinrichting Kokall akoestische wanden palmberg bureau
kantoor inrichting interieur beplanting mikomax
kantoor inrichting interieur beplanting mikomax
kantoorinrichting palmberg bureau projectmontage
kantoorinrichting palmberg bureau projectmontage
kantoorinrichting palmberg bureau duobureau bench scheidingswand
Turn-key projecten

Voor elke situatie een passende oplossing

TOC verzorgt complete turn-key oplossingen voor kantoren, scholen, zalen en horecagelegenheden. Met oog voor detail en een stijlvolle aanpak. Of het nu gaat om een professionele werkomgeving, een stimulerende leeromgeving, een sfeervolle zaal of een gastvrije horecagelegenheid, wij leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoogste verwachtingen.

Inspirerende projectinrichting

Welke services bieden wij aan bij het realiseren van een turn-key project?

horeca inrichting lunchroom bejot

Bij het realiseren van een turn-key project bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan om uw visie tot leven te brengen. Vanaf het allereerste concept tot aan de laatste details, staan wij garant voor een naadloze uitvoering.

Onze services omvatten onder andere interieurontwerp op maat, projectmanagement, meubelselectie, verlichtingsplan, akoestische oplossingen en decoratie. Met ons gepassioneerde en toegewijde team streven wij ernaar om een omgeving te creëren die aantrekkelijk is. Deze moet ook een bron van inspiratie, rust en comfort zijn voor iedereen die erin werkt, leeft of verblijft.

Laat ons jouw dromen waarmaken en jouw ruimtes transformeren tot plekken vol emotie en betekenis.

horeca inrichting lunchroom bejot
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

akoestische cabine mikomax hybrid

Expertsin beleving

Beplanting

Meer groen voor een levendige omgeving

Bij ons turn-key projecten staan planten en groen centraal. We geloven in de kracht van natuurlijke elementen om een rustgevende omgeving te creëren. Daarom integreren we planten in onze projecten, van kantoren tot  horecagelegenheden. Het gebruik van groen versterkt de band met buiten, bevordert de gezondheid en brengt een gevoel van sereniteit met zich mee.

Ons team van experts zorgt ervoor dat de planten zorgvuldig worden geselecteerd en geplaatst, passend bij de stijl en functionaliteit van de ruimte. Met planten en groen streven we ernaar om een persoonlijke en gezonde leef- en werkomgeving te creëren voor iedereen die van onze projecten geniet.

 

kantoorinrichting over ons
Over TOC

Wij gaan voor duurzame relaties

TOC kantoorinrichting is in 2011 opgericht, en heeft sindsdien een gestage groei en evolutie doorgemaakt.

Ons succes is het feit dat we de focus leggen op klantrelaties en een proactieve benadering hanteren bij het oplossen van problemen. Met passie voor kantoorinrichting streven we ernaar om de werkplekken van onze klanten te optimaliseren, en zo bij te dragen aan een productieve en inspirerende werkomgeving.

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.