HushFree.M acoustic office box voor 4 persons

MIKOMAX

Mikomax fabriceert kantoormeubilair omtrent flexibiliteit, akoestiek en ergonomie. Met als doel, het bieden van een comfortabele en productieve werkomgeving.

Mikomax

Smart Office is een aanpak die de wereld van werk verbetert

Mikomax is gespecialiseerd in stresspreventieve en ondersteunende kantoorinrichting. Van akoestiek en ergonomie tot privacy en ontspanning is het meubilair ontworpen om te voldoen aan verschillende eisen. Met hun uitgebreide assortiment aan kleuren en stoffen vindt u de perfecte match voor uw inrichting. Naast verschillende soorten werkplekken, zoals directiemeubilair en vergadertafels, verkoopt Mikomax ook banken, stoelen en opbergsystemen. Het kantoormeubilair creëert eenvoudig flexplekken die door meerdere werknemers te gebruiken zijn. De productlijn omvat oplossingen zoals akoestische pods, open kantoortafels, zachte zitmeubelen, kantoorlockers en kasten, en zelfs thuiskantoorproducten. Mikomax streeft ernaar om aan de behoeften van moderne kantoren en werkomgevingen te voldoen, waarbij comfort, functionaliteit en stijl worden gecombineerd voor een optimale werkervaring.

Bij TOC vertellen we je graag meer over Mikomax.

acoustic conference pod for open plan office hushFree.L Mikomax
Mikomax A11 kantoormeubiliar kantoormeubelen kantoorinrichting kantoorinterieur
Mikomax Nest zit-sta-bureau bureau thuiswerkplek
Mikomax Hushoffice HushFree.L vergaderunit concentratie akoestische hybride werkplek
hushSpot multi station hotdesking table mikomax
HushWall configurable mobile wall for the office
Mikomax Hushoffice HushFree nieuw vergaderunit concentratie akoestische hybride werkplek kantoorinrichting toc
hushSpot multi station hotdesking table mikomax
Akoestische ruimte

Hushoffice

TOC belcabines mikomax hybrid hushoffice

Hushoffice, het sublabel van Mikomax. Met als doel de ideale akoestische omgeving te creëren voor kantoorruimtes. Producten van de Hushoffice collectie zijn geschikt voor zowel individueel gebruik als dat ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld een teamoverleg. Denk aan een akoestische belcel, superhandig voor een telefoon- of videogesprek waarbij een geluidgedemte ruimte nodig is. Daarnaast verkoopt Mikomax ook akoestische vergaderruimtes en werkplekken. Met Hushoffice lijkt Mikomax een middenweg te hebben gevonden tussen absolute stilte en een luide omgeving. Volgens hen moet akoestiek comfortabel zijn, en zorgt absolute stilte voor druk in de oren, wat erg ongemakkelijk kan zijn. Bovendien moet u het geluid van het brandalarm kunnen horen wanneer het afgaat. Niet alleen binnen de cabines van de Hush-collectie, maar ook buiten de unit ervaart u stilte, doordat het geluid zo gedempt wordt. Een goede oplossing dus, die ook daadwerkelijk werkt. Voor originele akoestiek oplossingen zijn wij als leverancier enthousiast over de producten van Mikomax!

TOC belcabines mikomax hybrid hushoffice
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Mikomax Hushoffice HushFree.s nieuw vergaderunit concentratie akoestische hybride werkplek toc_kantoorinrichting
HushWall configurable mobile wall for the office

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.