Tafelpoot Wini verschillende type onderstel

WINI

WINI Büromöbel is een Duitse industriële meubelfabriek met meer dan 110 jaar ervaring. Een familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie leiding heeft. Opgericht in 1908 is het bedrijf tot vandaag de dag uitgegroeid tot een vooruitstrevenden en innovatieve onderneming. WINI Kantoordesign is verantwoordelijk voor alle uitleveringen in de Benelux.

Wini

Van werkplekken tot accessoires

WINI Kantoordesign beschikt over een complete binnen en buitendienst, van interieurarchitect tot monteurs. Een persoonlijk design is volgens WINI van groot belang, elke organisatie is immers uniek. Een werkomgeving die prettig, rustgevend en harmonieus is, levert een belangrijke bijdrage aan het mentale welzijn. WINI is een goede ondersteuning, van de inrichting en de sfeer tot de flexibiliteit van het dynamisch werken. Het assortiment van WINI is breed en heeft natuurlijke ook een sterke focus op duurzaamheid. De collecties van WINI bestaan uit de categorieën: werken, opbergen, vergaderen, akoestiek, maatwerk en accessoires. Genoeg keuze dus om een gehele kantoorinrichting te vullen.

Bij TOC vertellen we je graag meer over Wini.

wini kasten kantoorinrichting
Wini Famiglia Collection
WINI hoge tafel kruk
Wini vergadertafel speels
Wini clara vergaderstoel
Wini kantoorinrichting ladeblok bureau
bureau wini flow zit-stabureau_bediening
Wini winea slim
Wini ladeblok plantenbak
zitmeubilair winea elements wini tribune whitboard
WINI vergaderopstelling klaptafel
Wini

Innovatieve zitoplossingen met de focus op duurzaamheid

Carbon neutraal certificatie

Binnen de kantoor meubelindustrie is de aandacht voor milieu dankzij gebouwcertificeringen de laatste jaren sterk toegenomen. Voor WINI is maatschappelijk verantwoord ondernemen al meer dan een eeuw een kernprincipe. Met gecertificeerde ecologische, economische en sociale verantwoordelijkheden wordt dit nogmaals bewezen. Sinds 2008 verwarmt WINI haar faciliteiten CO2-neutraal met eigen houtafvalresten. Hierdoor wordt jaarlijks 80.000 liter stookolie bespaard en worden verpakkingsmaterialen met meer dan 90% verminderd. Dit kan door middel van het gebruik van recyclebare viltdekens tijdens de transport handelingen. Volgens WINI hebben mensen en bedrijven tegenwoordig een duidelijk sterker bewustzijn ten opzichte van 20 jaar geleden, aldus produceert WINI bewuster. Met een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen, waaronder ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus, modulaire opbergsystemen en akoestische oplossingen zijn de producten van WINI daarnaast ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne werkplekken.

Carbon neutraal certificatie
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

wini whiteboard
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

win maxx kast planten

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.