Viasit Ambiente Organic Link Bank akoestische meubilair

VIASIT

Viasit staat voor duurzaam geproduceerde, innovatieve en praktische meubels voor werkplekken. Met veel verschillende producten verdeeld onder de categorieën: stoelen, tafels, softseating en modulaire meubels, heeft Viasit zich ontwikkeld tot een internationaal erkende fabrikant van kantoormeubelen.

Viasit

Onderneming

Opgericht door Alfons Weber en Werner Schmeer in 1980 is Viasit vandaag de dag nog actief op alle continenten. De slimme zitoplossingen van Viasit helpen klanten over de hele wereld bij het inrichten van werkplekken, van thuisbureaus tot grote internationale bedrijven. Daarnaast wil Viasit ervoor zorgen dat er duurzaam geproduceerd wordt. Door slimme oplossingen in de hele productieketen toe te passen wordt er gelet op ecologische duurzaamheid. Van het ontwerpen van ecologisch verantwoorde producten tot het terugwinnen van stoelen aan het einde van hun levensduur. Waardevolle grondstoffen worden niet langer verspild, maar vinden steeds opnieuw hun weg naar nieuwe producten.

Bij TOC vertellen we je graag meer over Viasit.

Viasit System4 Tisch Ambiente kasten vergaderopstelling
bureaustoel viasit newback sfeer
bureaustoel viasit f1 net sfeer
bureaustoel viasit kickster sfeer
Viasit Ambiente Drumback bureuastoel vergaderstoel

Expertsin beleving

Viasit

Producten

Viasit System4 Ambiente kantoorinrichting

Gezond werken is essentieel, en de stoel vormt hierbij het belangrijkste instrument. Voor kenniswerkers in de moderne kantooromgevingen is een ergonomische stoel van de hoogste kwaliteit onmisbaar. Bij Viasit wordt er gekeken naar kwaliteit en flexibiliteit. Hun assortiment omvat robuuste, fraaie en functionele tafeloplossingen voor werkplekken, vergaderruimtes en collegezalen. Of het nu gaat om het individuele tafelprogramma (TRI) of het veelzijdige Conbrio systeem. De producten van Viasit bieden veelzijdigheid en duurzaamheid. Daarnaast bieden modulaire meubels als ”System4” oplossingen zoals tafels, kasten en akoestische elementen die eenvoudig naar voorkeur aanpasbaar zijn door haar flexibele systemen. Met tijdloos design past het assortiment van Viasit bovendien naadloos in ieder interieurconcept. Met een decennia aan ervaring en een wereldwijde aanwezigheid, blijft Viasit zich inzetten voor innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen, die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van mensen in hun werkomgeving.

Viasit System4 Ambiente kantoorinrichting
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Viasit Ambiente Organic Work thuiswerkplek
Viasit Scope EPOS bureaustoel

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.