Vergadertafel Conferentie Palma vulkaanzwart

PALMBERG

De Palmberg vergadertafels, zoals de Palma, Conferentie, Sinac of  Intro-tec, zijn ideaal voor besprekingen en vergaderingen, waar ideeën, oplossingen en beslissingen ontstaan.

Palmberg

Vergadermeubilair

Palmega vergadertafel: Het modulaire meubelsysteem Palmega van Palmberg onderscheidt zich door de karakteristieke T-poten. Sierlijke vormen en hoogwaardige materialen transformeren jouw werkplek in een representatieve leefruimte met veel uitstraling. Palmega vergadermeubilair combineert individuele eisen voor verschillende taken tot een harmonische eenheid. Door elegantie en modern design te verbinden, creëert Palmega ruimte voor nieuwe ideeën en laat u stijlvol werken in de toekomst.

Caldo meeting table: Of het nu gaat om een bespreking, conferentie, presentatie of klassieke vergadering, de Caldo-vergadertafel van Palmberg biedt u alle functionaliteit, gemak en duurzaamheid.

Conferentie overlegtafel: Voor goede gesprekken in kleine groepen van 4-6 personen zijn kleine vergadertafels ideaal. Vooral binnen afdelingen bevorderen zij snelle uitwisseling en besluitvorming. Wij bieden een breed scala aan perfect ontworpen kleine vergadertafels die aan deze eisen voldoen. Onze nieuwe conferentievarianten bieden flexibele vergaderoplossingen, van enkele tafels tot werkbanken voor moderne kantooromgevingen. Drie framevarianten – driehoekige, ronde en vierkante buis – benadrukken het essentiële met hun vormentaal.

Crew vergadertafel: Palmberg Crew biedt vier varianten die zich richten op de individuele behoeften van elke persoon. Wissel snel tussen zittend en staand vergaderen met Crew. Verkrijgbaar als vaste hoogte (720 mm) en elektrische oplossing (650 – 1250 mm), zorgt Crew voor de juiste dynamiek bij jouw vergadering.

PALMEGA · U-frame Chroom · Walnoot Natuur Palmberg
Hoge tafel staand vergaderen sinac palmberg
vergadertafel NOMAR rondje 4_poot driehoekige_poot decor_Piment_Essen palmberg
Conferentie Elektrisch in hoogte verstelbaar 4-poots vergadertafel met vierkante poot anti-finger-print Palmberg
Vergadertafel Systotec Ronde buis
Vergadertafel met halfronde tafelbladen Intro-tec speciaal_ontwerp acacia
Vergadertafel kantoor van de manager Palma Volcano Black palmberg
Conferentie Ovale tafel Superwit schotelvoeten met platina kleur roestvrijstaal palmberg
klaptafels met PALMEGA T-poot palmberg
Systo-tec Ronde poot buis in buis met aanzetelement palmberg
Conferentie Palma Multi-Werkstation Crema Beuken Multipanel Palmberg

Expertsin beleving

Palmberg

Stijlvolle en functionele vergadertafels

Hoge_vergadertafel sinac palmberg

Intro Tec vergadermeubilair: Palmberg Intro Tec vergadertafels bieden strakke vormgeving, kwaliteit en functionaliteit voor beslissingsgeoriënteerde gesprekken, intensieve dialogen en ontspannen gedachtenuitwisseling.

PALMA vergadertafel: Ondersteunt teamwork, workshops, scholingen, brainstorming, conferenties en seminars. Het ontwerp van Palmberg PALMA vergadertafels combineert hoogwaardige materialen, veelzijdige oppervlakken en een gereedschaploze grendelmechaniek tot een modulair conferentieconcept.

Pensum meetingtafel: Dit bureau van Palmberg biedt twee frame-uitvoeringen, U- of gesloten O-poten, die moderne vormgeving en functioneel design combineren. Een Pensum vergadertafel inspireert en nodigt uit tot creativiteit.

Sinac vergadermeubilair: Gecombineerd met het scheidingswandensysteem Terio Plus, biedt de hoge Sinac vergader-/statafel (1,05m hoog) ruimte voor uitgebreide gesprekken en zorgt voor akoestische en visuele afscherming. In combinatie met een elektrificeerbare displaywand wordt de statafel een professioneel communicatieplatform.

Systo Tec: Palmberg Systo Tec meubellijn is inzetbaar voor individueel werk, teamwerk of vergaderruimtes. Het modulaire systeem van de Systo Tec vergadertafel maakt flexibele oplossingen mogelijk.

Hoge_vergadertafel sinac palmberg
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Vergadertafel vergadermeubilair crew elektrische-_verstelbaar Palmberg
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Vergadertafel Palma Bureau Fineer Wengé

Heb je advies nodig?

Onze projectadviseurs zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Zij geven advies voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Stuur ons een berichtje

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.