Select directiemeubilair palmberg kantoorkast modulaire kast hangkast

PALMBERG

Palmberg biedt een breed scala aan kantoorkasten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Producten, zoals Compona, Select, Orga Plus en Prisma 2, combineren efficiëntie met een elegant design.

Palmberg

Kantoorkasten

Compona Strak, slim, functioneel. Het modulair stapelbare kastensysteem Palmberg Compona verenigt deze drie kenmerken in één meubel. Verticaal of horizontaal, vrijstaand of tegen een muur geplaatst, een Compona kantoorkast van Palmberg gebruikt ruimte zeer effectief.

Orga Plus Met een ladekast van Orga Plus van Palmberg wordt alles meer dan voortreffelijk opgeborgen. Organiseer uw kantoor, werkplek of bureausysteem met Palmberg Orga Plus ladekasten, meubel trolleys en verrijdbare ladeblokken, met of zonder hangmappenlade en houd uw kantoorinrichting zo flexibel mogelijk.

Prisma 2 Met de kasten uit de serie Prisma 2 van Palmberg zet u een bijzonder accent op kantoor. Met draaideuren, glazen deuren, systeemladen of jaloezie-deurkasten, zorgt u voor representatieve netheid en optimaal gebruik van uw beschikbare kantoorruimte. Door de grote keuze aan combinatiemogelijkheden biedt Prisma 2 uiterst flexibele en individuele opbergruimte.

Select Met het kastensysteem Select van Palmberg organiseert u elegant de dagelijkse kantoorbenodigdheden. Opbergruimte tegen de muur of vrij in de ruimte geplaatst, als ruimte indeling of met een dockingoplossing voor het Pensum werkpleksysteem, Select is in elke situatie geschikt als managementmeubilair voor de veeleisende gebruiker. Dit opbergsysteem van Palmberg heeft geen zichtbare grepen; voor het openen van de draaideuren en schuifladen is gekozen voor verzonken grepen.

Palmberg kast compona
palmberg compona melamine kast detail
Palmberg Prisma-2 lockers detail
Orgaplus palmberg standcontainer ladeblok
Orgaplus Palmberg rollcontainer greeploos handgreep rolblok ladeblok
Palmberg Prisma2 Draaideurkast 3OH Super Wit
Kantoorkast select draaideurkast bovenkast palmberg
Kantoorkast Select Draaideurkast Glas Palmberg
kantoorkast prisma 2 draaideurkast glas 3oh
Select Palmberg kantoorkast

Expertsin beleving

Palmberg

Kantoorkasten: stijlvol en functioneel organiseren

Prisma2 p2 Schuifdeurkast 2OH hangend_archiefframe

Palmberg biedt diverse kantoorkasten zoals draaideurkasten, hangkasten, hangmappenkasten, jaloeziedeurkasten, garderobe- en lockerkasten, modulekasten, open kasten, schuifdeurkasten en zweefdeurkasten. Deze kasten combineren stijl met functionaliteit en zijn ontworpen om de kantoorruimte optimaal te benutten en vrij te houden van storende spullen. De draaideurkasten van Select en Prisma 2 hebben verschillende grepen en bieden ruime opbergruimte. Hangkasten met optionele schuifdeuren in melamine of glas hebben een draagvermogen van 10 kg per vak. Hangmappenkasten bieden centrale vergrendeling en efficiëntie. Jaloeziedeurkasten zijn duurzaam, greeploos en hoogwaardig. Palmberg-kasten bieden veelzijdige oplossingen voor een georganiseerde en efficiënte werkplek.

Prisma2 p2 Schuifdeurkast 2OH hangend_archiefframe
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

prisma2 roldeurkast 3OH beuken-antraciet
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Compona Palmberg kantoorkast- verrijdbare_kast

Heb je advies nodig?

Onze projectadviseurs zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Zij geven advies voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Stuur ons een berichtje

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.