bureau crew-t inzetframe Candis_Eiken Zwart palmberg

PALMBERG

Palmberg biedt diverse bureautypes: Caldo, Crew, Intro-Tec, PALMA, Palmega, Pensum, Sinac en Systo-Tec, ontworpen voor functionaliteit, flexibiliteit en duurzaam.

Palmberg

Bureau

Caldo: Het Palmberg Caldo bureausysteem biedt onbeperkte functionaliteit en duurzaamheid door hoogwaardig materiaal en precisie. Met lasertechnologie verbonden kwaliteitsspaanplaten zorgen voor een homogene uitstraling. Het modulaire systeem combineert karakteristieke C-poten (ø 65 mm) met diverse uitvoeringen: vaste hoogte (720 mm), verstelbaar met slinger of elektrisch. Aanbouwmogelijkheden omvatten kabelgoten, zichtschotten, en opzetwanden.

Crew en Crew-T: De veelzijdige Palmberg Crew bureaulijn biedt uitvoeringsvarianten voor verschillende ruimtes en werkstijlen. Opties zijn vaste hoogte, verstelbaar met easy push, slinger of elektromotor. Verrijdbare klaptafels en balie-elementen maken dit systeem flexibel en dynamisch. De Crew meubellijn beschikt over geschroefde, vrijdragende modulaire dwarsbalksystemen.

Intro-Tec: Het Palmberg Intro Tec kantoormeubel is een veelzijdige instapvariant met strakke vormgeving en hoge kwaliteit. Van alleenstaande werkplek tot grote werkeilanden, Intro Tec biedt 30x30mm vierkante buispoten en vaste bureauhoogte (720 mm). Aanbouwmogelijkheden zoals zichtschotten en CPU-houders zijn beschikbaar.

 

Systo-tec Vierkante buis TERIO PLUS tafelbevestiging Palmberg
bureau systo-tec-Vierkante buis palmberg
Kantoor van de manager bureau gedockt decor en tafelpoten vulkanisch zwart
Vergadertafel kantoor van de manager Palma Volcano Black palmberg
bureau crew easypush akazie palmberg
Werkzones met TERIO-PLUS palmberg
Intro-tec-bureau-ladeblok-acacia
CREW Tafel met gasveren palmberg
vergadertafel_poot pensum palmberg antraciet detail
duo-bureau bureau crew bench elektrische_verstelbaar palmberg

Expertsin beleving

Palmberg

De juiste receptiebalie voor jouw bedrijf

bureau o_poot-easy_Push Piment_Esche palmberg

PALMA: Palmberg PALMA is ideaal voor teamwork, vergaderingen en conferenties. Het strakke design, hoogwaardige oppervlakken en moderne conferentietechniek maken dit systeem overtuigend. De onder het blad gemonteerde grendelmechaniek zorgt voor snelle en flexibele montage bij op- en ombouw. Diverse werkbladen en kleuren zijn beschikbaar.

Pensum: Het Palmberg Pensum bureausysteem heeft U- of gesloten O-poten met vier framevarianten. Het moderne en functionele design zorgt voor een motiverende werkomgeving. Het ‘easy push’-mechanisme maakt gereedschaploze hoogte-instelling mogelijk, wat flexibiliteit biedt voor diverse werkstijlen.

Sinac: Het Palmberg Sinac bureau biedt betrouwbare functionaliteit voor klassiek kantoorwerk. Met ronde of vierkante poten, en diverse aanbouw- en koppelelementen, is een Sinac bureau elegant, duurzaam en flexibel. Het biedt diverse configuraties voor een optimale werkplek.

Systo-Tec: Het modulaire Systo Tec van Palmberg is geschikt voor zowel individueel als teamwerk. Verkrijgbaar met ronde of vierkante buispoten, het systeem combineert uitstraling met functionaliteit, en biedt oplossingen voor verschillende werkruimten en stijlen.

bureau o_poot-easy_Push Piment_Esche palmberg
2-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Pensum O-poot bureau werkkast docked antraciet-palmberg
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

elektrische_bureau CREW-T Bench werkplek vier personen scheidingswand crewt palmberg

Heb je advies nodig?

Onze projectadviseurs zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Zij geven advies voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Stuur ons een berichtje

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.