entreebalie ontvangstbalie entree palmberg vulkaanzwart candice-eiken

PALMBERG

Palmberg biedt diverse receptiebalies: Entree, Casus, Crew en Systo-Tec. Deze balies combineren functionaliteit, stijl en een open karakter voor een voortreffelijke ontvangst en een sterke eerste indruk.

Palmberg

Ontvangstbalie

Entree De receptie fungeert als ontmoetingspunt voor klanten, medewerkers en bezoekers. De Palmberg Entree balie is het visitekaartje van uw bedrijf. Met een Entree receptiebalie geeft u uw bezoekers een voortreffelijke ontvangst.

Casus De eerste indruk is essentieel. De strakke vormgeving van het Casus receptiemeubel van Palmberg overtuigt bij binnenkomst. Deze balie kan recht of als hoekopstelling worden gebruikt, dankzij zijn diversiteit in functionaliteit.

Crew De Crew meubellijn van Palmberg biedt ook een combinatie met een werkplek, genaamd de bureaubalie. Dit meubel behoudt een open karakter en past goed bij de rest van de inrichting, vooral wanneer het in een kantoortuin wordt geplaatst.

Systo-Tec De Systo-Tec meubellijn van Palmberg biedt eveneens een bureaubalie, ideaal voor conceptmatige inrichtingen die een stijlvolle en transparante identiteit willen uitstralen. Het meubel behoudt een open karakter door niet volledig afgedekt te zijn door een baliefront.

Receptie Casus Vulkaan Zwart Walnoot Naturel Palmberg
ontvangstbalie receptiebalie entree palmberg grijs_parel-creme_beuken
Ontvangsbalie receptiebalie palmberg casus recht
Casus receptiebalie ontvangstbalie hoogglans ledverlichting optie palmberg
Systotec bureau receptie entree palmberg
ontvangstbalie receptiebalie crew voorzetpaneel
ontvangstbalie casus eikennatuur porselein-wit
ontvangstbalie casus Esdoorn Grijs_Parel Palmberg

Expertsin beleving

Palmberg

De juiste receptiebalie voor jouw bedrijf

palmberg-ontvangstbalie receptie entree rond antraciet buitenkant

Een receptiebalie vormt de eerste indruk van uw bedrijf en is het eerste meubelstuk dat klanten en zakenpartners zien bij binnenkomst. Voor deze eerste indruk krijgt u geen tweede kans. Receptiebalies zijn er in verschillende vormen, zoals rechte, L-vormige, U-vormige en gebogen balies, en moeten afgestemd zijn op de behoeften van de klant. De CASUS-receptiebalie kan worden uitgerust met een LED-lichtstrip in een 25mm open voeg, die zorgt voor gelijkmatige verlichting in warmwit of koudwit licht. De ENTREE-balie biedt een doorlopende lichtstrip met dezelfde lichtopties. CASUS heeft rechte front- en zijpanelen, terwijl ENTREE zich kenmerkt door doorlopende rechte en gebogen panelen. De grootte van een receptiebalie hangt af van factoren zoals de ruimte, het aantal medewerkers en bezoekers. Het moet groot genoeg zijn voor een geschikte werkruimte, maar niet te groot om de ruimte te overweldigen. Receptiebalies zijn compatibel met de elektrisch verstelbare bureaus CREW of CREW T.

palmberg-ontvangstbalie receptie entree rond antraciet buitenkant
2-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Receptie Entree Crema Beuken ontvangstbalie palmberg
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Receptie Entree Crema Beuken Super Wit Palmberg receptiebalie ontvangstbalie

Heb je advies nodig?

Onze projectadviseurs zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Zij geven advies voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Stuur ons een berichtje

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.