elektrische_bureau CREW-T Bench werkplek vier personen scheidingswand crewt palmberg

PALMBERG

Palmberg verbetert kantoorakoestiek met wandabsorbers, scheidingswanden, plafondabsorbers, opzetwanden, multipanels en baffles. Deze oplossingen dempen geluid, verminderen echo’s en creëren aangename werkplekken door effectieve geluidsabsorptie en flexibiliteit in ontwerp.

Palmberg

Geluidsabsorptie

Palmberg biedt een breed scala aan oplossingen om de akoestiek in kantoorruimtes te verbeteren, waaronder wandabsorbers, scheidingswanden, plafondabsorbers, opzetwanden, multipanels en baffles. Wandabsorbers en scheidingswanden verminderen geluidsoverlast en creëren een aangename werkplek door geluidsgolven te absorberen en te verspreiden. Plafondabsorbers zijn ideaal voor grote ruimtes en open kantooromgevingen, waar ze storende echo’s en geluidsreflecties verminderen.

Opzetwanden zijn flexibele en gemakkelijk te installeren oplossingen die naast bureaus geplaatst kunnen worden, waardoor ze directe geluidsbronnen effectief dempen. Multipanels bieden veelzijdige akoestische oplossingen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn, en kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden om aan specifieke eisen te voldoen.

Baffles, hangende panelen die vaak aan het plafond bevestigd worden, verbeteren de geluidsabsorptie in hoge ruimtes en dragen bij aan een betere akoestiek zonder de ruimte visueel te overbelasten. Samen bieden deze producten van Palmberg een uitgebreide en effectieve aanpak voor het verbeteren van de akoestiek in elke kantooromgeving.

terioplus akoestische_zuil palmberg
Systo-tec Vierkante buis TERIO PLUS tafelbevestiging Palmberg
barrio scheidingswand palmberg detail
Hoge_vergadertafel sinac palmberg
akoestiek scheidingswand terioplus palmberg
Clamp Palmberg Scheidingswand
scheidingswanden bureau terioplus callcenter Palmberg
wandabsorber terio_plus palmberg
terioplus Maxipanel scheidingswand CREW-bureau palmberg
Bureau crewt_bench Multi-werkplek palmberg
scheidingswand werkplek Multipanel palmberg

Expertsin beleving

Palmberg

Verbeter Akoestiek met Baffles

baffel baffles akoestische panelen terios_plus palmberg

Baffles zijn geluidabsorberende elementen die verticaal worden gemonteerd en geluid aan meerdere zijden absorberen. De akoestische baffles van Palmberg verbeteren het werkklimaat door galm en storende frequenties te verminderen.

Uit studies blijkt dat ‘stille geluidsoverlast’ de belangrijkste stressfactor op kantoor is. Achtergrondgesprekken en gebrek aan privacy in grote kantoren belemmeren geconcentreerd werken. Elke ruimte klinkt anders en harde oppervlakken zoals glas, beton en gladde vloeren versterken vaak storende geluidsgolven. Akoestische baffles bieden een oplossing voor ruimtes met hoge plafonds en lange nagalmtijden, zoals bedrijfs- of productiehallen, kantoren en klaslokalen. De baffles worden verticaal aan het plafond gehangen met behulp van draadophangingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn voor diverse akoestische behoeften. Door deze baffles te gebruiken, creëert u een aangenamer en productiever werkklimaat.

baffel baffles akoestische panelen terios_plus palmberg
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Scheidingswand met glas_doek en 2 organisatiegroeven-palmberg
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

terioplus maxipanel crew palmberg scheidingswand

Heb je advies nodig?

Onze projectadviseurs zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Zij geven advies voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Stuur ons een berichtje

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.