Palmberg P5 flex

PALMBERG

Het Duitse bedrijf Palmberg is gespecialiseerd in de productie van kantoormeubilair en inrichting. Ze bieden een breed scala aan kantoorartikelen waaronder, bureaus, stoelen, kasten, vergadertafels en systeemwanden. Palmberg richt zich op het maken van functionele, akoestische en ergonomische werkruimtes, daarnaast wordt veel waarde gehecht aan design en duurzaamheid in hun producten.

Palmberg

Ik kijk uit naar kantoor

Palmberg is een moderne fabrikant van kantoormeubelen. Zorgend voor de gezondheid en welzijn op de werkplek door het leveren van innovatieve producten. Palmberg voldoet aan de moderne eisen van de kantoormarkt met twee moderne meubelfabrieken in Europa. In staat om zo veel mogelijk klantwensen te vervullen, dankzij flexibele productiemogelijkheden. Met een geoptimaliseerd magazijnsysteem, bieden ze snelheid en flexibiliteit. Met meer dan 560 toegewijde medewerkers en een uitgebreid distributienetwerk in meerdere landen levert Palmberg dagelijks voor hun klanten. Door de combinatie van industriele systemen en ambachtelijke werkmethoden kunnen kantooromgevingen zowel visueel als akoestisch uitstekend presteren. Palmberg is specialist in geluidsabsorberende oppervlakken zoals scheidingswanden, opzetwanden, wand- en plafondabsorbers, zitkussens, gestoffeerde akoestische kastachterwanden en nog veel meer.

Bij TOC vertellen we je graag meer over Palmberg.

Palmberg kast compona
Palmberg p4 trolley regal
Palmberg Layer meeting
Palmberg klaptafel
Palmberg klaptafel
Palmberg bureau Crew plantenkast
Palmberg systotec tafel aanzetelement
Palmberg ambiente p5 projektwagen whiteboard

Expertsin beleving

Palmberg

kantoormeubelen hebben al vele klanten van naam overtuigt

Palmberg crewt clamp kast plantebak

Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van gebouwen is architectuur aanwezig. Van klassiek, modern tot grootstedelijk of chic wordt architectuur weerspiegelt door middel van diverse invloeden. Het vormt een uitdrukking van wensen, stijl en verlangens. Volgens Palmberg dient de kwaliteit van de leef- en werkomgeving daarom een belangrijk thema in de maatschappij te zijn. Bij Palmberg hebben ze als doel gesteld om de gebouwde werkruimte en haar architectuur met leven te vullen. ‘’Een ruimte is meer dan vier muren’’- Palmberg. Door het analyseren en interpreteren van de behoeften en ideeën van de klant hoopt Palmberg de optimale resultaten op het gebied van inrichting te bereiken. Door middel van een gezamenlijk proces wordt een kantoorarchitectuur gecreëerd die het welzijn van de gebruikers positief beïnvloedt.

Palmberg crewt clamp kast plantebak
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Palmberg vergadertafel
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Palmberg balie rond antraciet

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.