.MDD

Van ontwerp tot implementatie is .mdd een innovatieve partner op het gebied van kantoor- en projectmeubilair voor kantoren, hotels, restaurants en woongebieden.

.MDD

Van werkplekken tot accessoires

.MDD biedt een breed scala aan producten om uw werkruimte te optimaliseren. Het assortiment omvat in hoogte verstelbare bureaus, vergaderstoelen, en conferentietafels voor flexibele werk- en vergaderomgevingen. MDD heeft ook comfortabele banken en fauteuils, stijlvolle receptiebalies en functionele kantoorhokjes. Voor akoestische oplossingen zijn er schermen die geluid absorberen. Het aanbod omvat verder directiebureaus, kasten en boekenkasten, bureaus, en wandpanelen voor een georganiseerde werkruimte. Daarnaast keukenstoelen, bureaustoelen, salontafels en poefs om elke hoek van je kantoor compleet te maken. MDD levert alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en aangename werkplek.

 

.MDD

Verantwoordelijk van begin tot eind

Het bedrijf is verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige en duurzame producten uit Europese bronnen. Dit is het resultaat van jarenlange onderzoek en productontwikkeling, inclusief interne gereedschaps- en prototypingprocessen, die de ontwikkeltijd en transport verminderen bij de meeste producten, wat betekent dat er minder fossiele brandstoffen worden gebruikt. Transport, productie, energie- en afvalbeheer worden geoptimaliseerd in overeenstemming met .mdd’s duurzame visie, rekening houdend met de prioriteit en haalbaarheid van elk project.

1-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Heb je advies nodig?

Onze projectadviseurs zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Zij geven advies voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Stuur ons een berichtje

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.