air seat kohl

KÖHL

De missie van Köhl is het ontwikkelen en produceren van ergonomische stoelen met een hoge kwaliteit. Bestaande sinds 1976 staan duurzame productie en de gezondheid van de klant bovenaan. Hiermee is het familiebedrijf Köhl uitgegroeid tot een innovatieve fabriek en staat het bekend als betrouwbaar voor al hun Europese klanten.

Köhl

German quality, made by KÖHL

Als ontwikkelaar en fabrikant van ergonomisch hoogwaardige en ecologisch doordachte zitmeubelen voor kantoren, onderscheid Köhl zich door de constante ontwikkeling van hun producten. Met als doel, de klant enthousiast en tevreden te houden. Om fysieke overbelasting te voorkomen zijn volgens Köhl ergonomische zit-oplossingen de juiste preventiemethode. Ondersteunende zitmeubelen verdienen zichzelf terug door het bieden van het juiste gepersonaliseerde comfort. Door middel van milieuvriendelijke materialen, zonder het gebruik van schadelijke stoffen, wordt er gelet op duurzame productie. Daarnaast zijn productielocaties voorzien van milieubesparende technieken, zoals zonnepanelen, voor directe energiebesparing. De producten van Köhl staan erom bekend een lange levensduur te hebben, wat onder anderen, een groot voordeel is voor het duurzaam produceren. De producten worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd.

KONNEX TABLE HALF kohl
Kohl Konnex meubilair
Artiso lounge wing kohl ontvangstmeubilair
SELLEO KONFERENZ kohl vergaderstoel
karisma kohl KONTAKT TABLE kohl karisma_stool
artiso kohl vergaderstoel
karisma kohl loungestoel
konnex_quad kohl loungebank
artiso kohl vergaderstoel
ANTEO ALU kohl bureaustoel directiestoel airseat
konnex kohlkonnex_quad kohl loungebank
Köhl

Innovatief design

air seat kohl

Van verschillende soorten stoelen en tafels is het bedrijf erin geslaagd nieuwe trends te zetten met technische en design innovaties. Neem bijvoorbeeld de ”KÖHL AIR SEAT”, deze nieuwe technologie is een innovatie op het gebied van ergonomie. Daarnaast slaagt Köhl erin om op het gebied van design ontwerpen te hebben die de ”German Design Award” hebben gewonnen. Met de in 2022 gelanceerde productlijnen wordt de geschiedenis consequent voortgezet. Het assortiment bestaat uit: Draaistoelen, conferentiestoelen, bezoekers stoelen, fauteuils, banken, krukken en tafels. Deze producten van Köhl kunnen worden verdeeld in meerdere ruimtes, denk daarbij aan: kantoren, vergaderruimtes, horeca, zalen, lounge ruimtes, wachtkamers enzovoort. Bij dit alles staat ergonomie centraal, met als slogan: zit beter, werk beter, voel je beter.

air seat kohl
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

pfiff kohlnew_pfiff kohl kruk
konnex kohlKohl Konnex meubilair

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.