Interstuhl producten up Hub Shuffle joyce

INTERSTUHL

Interstuhl is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van kantoormeubilair, dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige stoelen en zitoplossingen. Met veel ervaring combineert Interstuhl vakmanschap met innovatieve technologieën om ergonomische en comfortabele stoelen te creëren die voldoen aan de behoeften van moderne werkomgevingen.

Interstuhl

Made in Germany

Of het nu om een open kantoor of een individuele ruimte gaat, de bureaustoelen van Interstuhl zijn er om de juiste ondersteuning te bieden. Daarnaast staan de individuele wensen en behoeften van de gebruikers voorop. Een ander belangrijk voordeel van Interstuhl is de grote productiediepte, die uniek is in de sector. Van onderzoek tot eindmontage zijn alle eigen productieafdelingen op één locatie te vinden. Dit zorgt voor zo min mogelijk transportwegen en is op dit gebied ook duurzamer en beter voor het milieu. Interstuhl zorgt voor een sluitende kringloop waarbij zo min mogelijk energie, menskracht en hulpbronnen verloren gaan. Al meer dan 60 jaar ontwikkeld en bouwt Interstuhl stoelen voor de werkomgeving en levert wereldwijd Interstühle Made in Germany’.

Bij TOC vertellen we je graag meer over Interstuhl.

Interstuhl Every vergaderopstelling bureaustoel
bureaustoel interstuhl every sfeer
bureaustoel interstuhl silver sfeer
Interstuhl producten up Hub Shuffle
bureaustoel interstuhl twentyfour sfeer
Vergadertafel Swan Interstuh VINTAGE FASCINO
Interstuhl kantine mono coffee zwart

Expertsin beleving

Interstuhl

Innovatieve zitoplossingen met de focus op duurzaamheid

Carbon neutraal certificatie

Interstuhl heeft een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat tot uiting komt in hun productieprocessen en materialen. Door voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijft Interstuhl streven naar verbetering en het leveren van oplossingen die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van mensen op de werkplek. Interstuhl staat bekend om zijn innovatieve zitoplossingen voor kantoren, vergaderruimtes en openbare ruimtes. Met een focus op ergonomie, design en duurzaamheid, biedt het bedrijf een breed scala aan stoelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Van executive stoelen tot dynamische bureaustoelen en vergaderstoelen, Interstuhl’s producten combineren functionaliteit met eigen design om een zo comfortabel mogelijke werkomgeving te realiseren. Het bedrijf zelf streeft ernaar om veel uit te breiden en te anticiperen op de veranderende behoeften van de moderne werkplek.

Carbon neutraal certificatie
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Interstuhl Tribuni scrum zitstahulp hocker
Interstuhl kinetic lemon splaces meet

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.