Girsberger vergaderstoel Linq 4Fuss

GIRSBERGER

Girsberger staat voor: Kwalitatieve en duurzame meubelstukken, klant specifieke producten en oplossingen. Stoelen, tafels en aanvullende meubels voor kantoor-, project- en woonruimtes. Met een focus op design, comfort en functionaliteit, en met oog voor duurzaamheid en klimaatneutraliteit.

Girsberger

Stijlvolle meubels

Toekomstgerichte oplossingen:

Met onze hoogwaardige meubeloplossingen voor kantoor-, project- en woonruimtes borduren we voort op onze uitgebreide bedrijfsgeschiedenis. We bieden alles, van ergonomische bureaustoelen tot vergader- of loungemeubilair, en van thuiswerkplekken tot privé-eetruimtes.

Het assortiment zitmeubelen van Girsberger bestaat uit een breed scala aan opties, waaronder bureaustoelen, gewone stoelen, hoge stoelen, krukken, hockers, fauteuils, banken en zitbanken. Daarnaast bieden ze ook diverse soorten tafels, zoals rechthoekige, ronde, ovale, uitschuifbare, hoge en bijzettafels. Bovendien zijn er aanvullende meubelstukken beschikbaar, zoals sideboards, kasten en scheidingswanden, die allemaal worden geleverd door Girsberger.

Efficiënt gebruik van hulpbronnen en klimaatneutrale productie met aandacht voor de eisen van een circulaire economie zijn voor Girsberger vanzelfsprekend.

Bij TOC vertellen we je graag meer over Girsberger.

Girsberger Carim AF oRL mRL Barra
Girsberger Biala BarraRound L
Girsberger Eyla leder Chr Anto Ei
Girsberger Eyla Boardroom
Girsberger Alteo Ei Simplex3D Teamwork
Girsberger Alteo Ei Simplex3D
Girsberger LaPunt Bench Ei Marel Velum
girsberger duurzaamheid authentiek

Expertsin beleving

Duurzaamheid

Europese meubels voor een groenere toekomst

Werkplaats Girsberger fabriek oud zwartwit

De activiteiten van Girsberger als fabrikant zijn gebaseerd op drie essentiële pijlers: het respecteren van de levenscyclus van producten, het waarborgen van hun lange levensduur en het bevorderen van recyclebaarheid. We streven naar processen die natuurlijke hulpbronnen besparen.

Een voorbeeld hiervan is dat Girsberger winnaar is van de Duitse Duurzaamheidsprijs 2023. Met Remanufacturing biedt Girsberger een fabrikant-onafhankelijke dienst aan om de levensduur van meubels te verlengen door versleten onderdelen te renoveren en te vervangen, waardoor de levenscyclus van producten wordt verlengd. In sommige gevallen worden de producteigenschappen zelfs geoptimaliseerd en verder verbeterd door middel van upcycling.

De jury van deze prestigieuze Europese prijs voor duurzaamheid heeft Girsberger gekozen als winnaar: “Het verlengen van de levensduur van meubels heeft op veel manieren een positief effect op het klimaat en het milieu. Met zijn inspirerende Remanufacturing-aanbod draagt Girsberger niet alleen bij aan het behoud van veel meubelstukken, maar bevordert het ook een heroverweging in de samenleving”, aldus een passage uit de verklaring van de jury.

Werkplaats Girsberger fabriek oud zwartwit
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Girsberger pablo
Girsberger

Producten

Girsberger staat voor hoogwaardig en duurzaam meubilair, op maat gemaakte producten en oplossingen. Stoelen, tafels en aanvullende meubels voor kantoor-, commerciële en residentiële omgevingen.

Girsberger Velum Modell112 Akio Nava Ontvangsruimte

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.