Casala softseating Gabo poef bankstel akoestiek

CASALA

Casala staat bekend om het maken van elegante projectmeubelen die zowel in design, functionaliteit en duurzaamheid. Met wel meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie biedt Casala gegarandeerd comfort, gemak en kwaliteit.

Kwaliteit en design

Met de focus op een duurzame wereld

Met Casala kies je niet alleen voor producten met functionele eigenschappen, maar ook voor ergonomie en duurzaamheid. Bij het produceren van Casala meubilair worden zoveel mogelijk gerecyclede grondstoffen gebruikt. In samenwerking met meerdere designers biedt Casala vandaag de dag hoogwaardig projectmeubilair, softseating en gerefurbished meubilair. Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen, staat Casala garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Casala biedt meerdere collecties met elk een eigen excentrieke uitstraling die vaak geïnspireerd zijn door dingen uit het dagelijks leven. Daarnaast kan Casala voor al haar producten een grondstoffenpaspoort leveren, waarin de samenstelling van de grondstoffen per product is vastgelegd. Heeft u gebruikt Casala meubilair? Voor alle door Casala geproduceerde meubels garandeert Casala terugname en zelfs verwerking tot nieuwe producten.

Bij TOC vertellen we je graag meer over Casala.

casala capsule 1 persoons capsule 2 persoons capsule
Casala axa klapstoel
Casala loungestoel rama
casala bricks parker scheidingswand bureau vergadertafel
vergadersopstelling casala
casala vergaderopstelling
Casala wallstreet devider scheidingwand
Duurzaamheid

Casala Circulair

Casala circulair hergebruik

Om een functionele inrichting te realiseren die zo min mogelijk impact op de aarde heeft, heeft Casala hun aanpak verdeeld in drie activiteiten. Met als eerst ”circular furniture”. Casala meubilair past perfect binnen de Circulaire Economie. De gehele collectie is ontworpen op basis van duurzaamheid. Daarnaast verzekerd Casala terugname van producten na een lange gebruiksduur. Als tweede stap maakt Casala gebruikt meubilair geschikt voor een tweede leven. Ook wel ”’re-furniture” genoemd. Renoveren voor hergebruik is bij Casala geen wazig begrip. Meubilair krijgt daadwerkelijk een nieuw leven ingeblazen, en wordt met garantie, in kleur en uitvoering naar wens van de klant geleverd. Als meubels en onderdelen niet meer herbruikbaar zijn, worden op een gerecycled voor nieuwe producten. Op deze manier dragen we samen bij aan een duurzame wereld!

Casala circulair hergebruik
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Casal riva loungebank
Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

Casala Centuro types

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.