akoestische cabines bejot treehouse

BEJOT

Een breed assortiment aan kantoormeubelen voor een gehele kantoorinrichting is te vinden bij Bejot. In de loop der jaren is Bejot van bescheiden houtwerkingsfabriek tot dynamische fabrikant gegroeid. Met de missie om relaties tussen een mens en de ruimte waarin hij leeft te verbinden.

Bejot

Kantoorinrichting hoeft niet saai te zijn

Op een dagelijkse basis slaat Bejot de handen ineen met bekende designers om het beste resultaat op de markt te brengen. Honderden uren worden besteed aan het ontwerpen, raadplegen en testen van elk element. Dankzij deze ontwerpen blinkt Bejot altijd uit in originaliteit en functionaliteit, waardoor Bejot een opvallende producent blijft. Bekend om haar unieke kantoormeubelen, lossen de producten problemen op, en zorgen ervoor dat werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen worden uitgevoerd. De ruime selectie aan stoffen, patronen en texturen zijn het die de producten een origineel en uniek ontwerp geven. Met vele collecties aan zitmeubilair, tafels, modulaire systemen en akoestisch materiaal is er keuze genoeg om een gehele kantoorinrichting te vullen. Het ontwerpen en realiseren van kantoorstoelen is hun passie en een reden om trots op te zijn.

Bij TOC vertellen we je graag meer over Bejot.

Bejot alberi akoestiek wandpanelen
Bejot belt bureaustoel
Bejot booi kast stoel
Bejot bureaustoel
Bejot flos vergaderstoel
Bejot quadra softseating rond
Bejot softseating akoestische fauteuil
Bejot split terrasopstelling kantinemeubilair
Bejot thuiswerkplek
Bejot gummy bear buitenmeubilair zitje

Expertsin beleving

Bejot

Be: Conscious, Be: Designed, Be: Cosy

Bejot Flos vergaderstoelen

Bejot is een bedrijf dat de mens centraal stelt. Hun prioriteit ligt bij de behoeften, het comfort en de smaak op het gebied van inrichting. Bejot wil een actieve bijdrager en initiator zijn van de veranderingen die plaatsvinden in het moderne werkmodel. Daarnaast streven ze naar het creëren van mensvriendelijke ruimtes, voor zowel leren, werken en ontspanning. Door nauwe samenwerking met wetenschappelijke instellingen op het gebied van akoestiek, biophilic design (het vergroten van de connectie tussen mens en natuur) en werkplekergonomie, heeft Bejot een unieke expertise kunnen ontwikkelen. Deze kennis stelt hen in staat om meubels te creëren die volledig ergonomisch en functioneel zijn. Bejot kenmerkt zich door ervaring gecombineerd met innovatieve aanpak op het gebied van design. Dit innovatieve design is mede mogelijk gemaakt door het team van Poolse en buitenlandse ontwerpers.

Bejot Flos vergaderstoelen
0-person

Heb je een vraag of wil je advies?

Ons team van adviseurs helpt je graag persoonlijk verder met een advies op maat!

Onze werkwijze

Het ABC van TOC

Adviseren

Aanvraag
Kennismakingsgesprek
Wensen in kaart brengen
Adviseren
Plan van aanpak

Beleven

Schetsontwerp
Sfeerimpressie
Kleur-/materiaal voorstel
Offreren
Inkopen

Creëren

Plaatsen
Monteren
Stylen
Evalueren
Nazorg

bejot treehouse th6 vergadercabine
Bejot

Producten

Girsberger staat voor hoogwaardig en duurzaam meubilair, op maat gemaakte producten en oplossingen. Stoelen, tafels en aanvullende meubels voor kantoor-, commerciële en residentiële omgevingen.

bejot flos chairs inspiration

Heb je advies nodig?

Onze projectinrichters zijn er om vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en de nieuwste trends met je te delen. Advies te geven voor het creëren van een kantoorruimte die zowel functioneel als stijlvol is.

Showroom afspraak

Ontdek ons ruime assortiment kantoormeubelen en ervaar de productkwaliteit en functionaliteit tijdens een persoonlijk consult. Tot snel!

Neem contact op

Maak gebruik van onze waardevolle expertise op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen, zalen of horeca.